Top

Over Fermonline

Welkom bij Fermonline webwinkel


Passie voor kwaliteit

FERM machines worden wereldwijd door miljoenen enthousiaste doe-het-zelvers voor allerlei klussen gebruikt. FERM producten staan bekend om hun kwaliteit en de aantrekkelijke prijs. Machines moeten je niet in de steek laten als je ermee aan de slag wilt en 100 % betrouwbaar zijn, altijd. Dat is de filosofie waar wij dag in dag uit mee bezig zijn bij FERM. De passie voor betaalbare kwaliteit is al vroeg ontstaan. In 1965 werd in Nederland het bedrijf FERM opgericht door de familie Bakker. FERM betekent in het Nederlands stoer en sterk. Precies waar wij met onze machines voor staan.


Betrouwbaar en betaalbaar

Om kwaliteit betaalbaar te houden is al begin jaren 80 besloten om de productie uit te besteden naar fabrieken in Azië. FERM was hiermee een trendsetter en is vele anderen voorgegaan om deze grote stap te nemen. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om de perfecte machine te leveren.

Omgevingsbewust ondernemen

Met een efficiënte manier van werken gaat FERM bewust met mens en milieu om. Dit is o.a. terug te vinden in de verpakkingen, de duurzaamheid van de machines en gedragsregels.

Vooruitstrevend Dutch design

Diverse Nederlandse topontwerpers hebben meegewerkt aan het vormgeven van onze gereedschappen. Daardoor zijn onze machines niet alleen erg handig om mee te werken maar zien ze er ook nog eens prachtig uit.

De vraag naar FERM producten is de afgelopen decennia sterk gegroeid. Het merk is inmiddels vertegenwoordigd in meer dan 35 landen. FERM Machines vindt u in onze webshop. 

bron:www.ferm.nl

Wij van Fermonline zijn een zelfstandige onderneming en staan los van www.ferm.nl
Wij kopen de producten in via onze leveranciers en leveren de service en garantie die bij het Nederlandse top merk Ferm hoort.

Heeft u vragen stel ze via onderstaand formulier en ontvang binnen 24uur antwoord


@